2022. szeptemberétől kiscsoportos, de egyéni képességfelmérésen és igényeken alapuló fejlesztő foglalkozások indulnak a Világvevő Műhelyben. A foglalkozások főként játékos mozgásos feladatokon alapulnak, ahol célzott, változatos és színes gyakorlatokkal, játékokkal szinte észrevétlenül alakulnak a gyerekek alapvető képességei, melyek minden későbbi tevékenységnek, valamint az iskolai tanulásnak, írásnak, olvasásnak, számolásnak is alapját képezik. A foglalkozásokra 5 éves kortól 10 éves korig várjuk a gyerekeket, korosztályok szerint bontott csoportokban. A foglalkozások 3 fős kiscsoportokban zajlanak, barátságos, jól felszerelt környezetben. A csoportokat nemcsak iskolába készülő gyerekeknek ajánljuk, hanem minden olyan kisebb vagy nagyobb gyereknek, ahol a szülő vagy az őt tanító-nevelő pedagógusok valamilyen téren elmaradást látnak a gyermek fejlődésében: pl. mozgáskoordináció, figyelem megtartása, kézügyesség, tájékozódás térben és időben stb., illetve iskolásoknál az általában 1-2. osztályban a különböző részterületeken megmutatkozó tanulási nehézségek esetén is.

A foglalkozásokat többféle fejlesztő módszer és -eszköztár használatával, 20 év tapasztalattal, komplex, egyéni módszer alapján Szekeres Eszter fejlesztő tanár, mozgásfejlesztő, diplomás művészetterapeuta vezeti.

A foglalkozásokat minden esetben megelőzi egy átfogó felmérés.

ÁRAK:

Felmérés (kb. 1,5 óra): 15.000 Ft

Kiscsoportos képességfejlesztés (iskolára felkészítő vagy tanulási nehézségek esetén korrekciós képességfejlesztés maximum 3 fős kiscsoportokban) havidíja: 24.000 Ft (2 x 45 perc/hét). Hiányzás esetén havonta 2 alkalommal tudunk pótlási lehetőséget biztosítani.

IDŐPONTOK:

2022. szeptember 26-tól induló csoportok:

Bukfenc csoport (5-7 éves gyerekeknek):

  1. csoport: hétfő és szerda 16:00-17:00
  2. csoport: kedd és csütörtök 17:00-18:00

Tótágas csoport (8-10 éves gyerekeknek):

  1. csoport: hétfő és szerda 17:00-18:00
  2. csoport: kedd és csütörtök 16:00-17:00

A csoportok folyamatosan indulnak. Az aktuálisan induló csoportokat facebook-oldalunkon (Világvevő Műhely) tesszük közzé. Kövessetek bennünket! Kérdéseiteket, jelentkezéseteket várjuk facebook-oldalunkon Üzenet formájában vagy a vilagvevo@gmail.com címre.